05.03.2015 kl. 11:20:17

Anne fra Grønnebakken den komplette samling dvd box boks


Anne fra Grønnebakken den komplette samling dvd box boks
Så kan Anne fra Grønnebakken fåes igen. Det her er en serie der holder år efter år. Jeg har set den flere gange og nu er det mine børns tur til at se den. Men følger Anne, som er forældreløs. Hun bliver adopteret af Matthew og Marilla som er søskene. Anne er livlig og lidt for åbenmundet og ærlig, så hun havner i mange problemer. → Gå direkte til Tilbud Box'en indeholder de 3 oprindelige film fra 1985, 1987 og 2000 og i alt 13 timers familieunderholdning. Derudover får du også et hæfte og 3 dokumentarfilm.


Anne fra Grønnebakken 1

Anne fra Grønnebakken 1
Lucy Maud Montgomery's har skrevet klassikeren som er blevet til Anne fra Grønnebakken.
Den handler om Anne Shirley, som er blevet flyttet fra børnehjem til børnehjem indtil hun bliver adopteret af et ældre par, som egentlig helst ville have haft en dreng til at hjælpe til på gården.


Anne Fra Avonlea: Den komplette serie

Anne Fra Avonlea: Den komplette serie
her er efterfølgeren til Anne fra Grønnebakken. Anne Shirley bliver her mere voksen og begynder at undervise i skole og finder kærligheden.
Serien er på 6 afsnit og lavet af BBC i 1975.
Boksen indeholder 3 cd'er i alt 5 timers spilletid.


Anne of Green Gables Theme

Se andre filmklassikereKommentar
Navn*
E-mail* (bliver ikke offentliggjort)

Andre artikler Alle artikler
Julekrus med motiv i strik

Julekrus med motiv i strik Video

Det perfekte krus til julens glögg. Kruset kan selvfølge bruges til alle salgs drikke, både kolde og varme, men der egner sig især til hygge. Julekruset har en sweater på af strik med motiv af juletræer i rødt og hvidt. Flot og sjovt krus til far eller til at imponere kollegaerne.

South Beach Kuren Diet 2.0 bog på dansk af Arthur Agatston

South Beach Kuren Diet 2.0 bog på dansk af Arthur Agatston Video

South Beach Kuren er en af de mest populære og oftest effektivt anvendte slankekure i verden. South Beach Diet har eksisteret som en anerkendt vej til et varrigt vægttab i snart 20 år og denne nyeste udgave af kuren gør den endnu bedre. Selvom Dr. Arthur Agatston allerede har fået millioner af følgere efter slankekurens opfindelse, så stopper han ikke med at promovere og udvikle den og det er fordi han er en mand med en mission. Med sin helt store ambition om at gøre verden sundere begiver han sig gang på gang ud en dialog med de bedste eksperter inden for vægttab og sørger for at vi får den bedste løsning på markedet.

Sjov gaveæske når man skal give penge til konfirmation og bryllup

Sjov gaveæske når man skal give penge til konfirmation og bryllup Video

Flot gaveæske i træ når de skal give penge og ikke bare vil bruge en kuvert. Der er tale om en lille gåde æske som ikke er sådan lige at åbne. Heldigvis følger der en brugsvejledning med, men det er jo kun den der ligger pengene i æsken, der har den og ikke modtagerne. Så det kan der godt komme lidt sjov ud af.