23.12.2014 kl. 05:21:55

Anne fra Grønnebakken den komplette samling dvd box boks


Anne fra Grønnebakken den komplette samling dvd box boks
Så kan Anne fra Grønnebakken fåes igen. Det her er en serie der holder år efter år. Jeg har set den flere gange og nu er det mine børns tur til at se den. Men følger Anne, som er forældreløs. Hun bliver adopteret af Matthew og Marilla som er søskene. Anne er livlig og lidt for åbenmundet og ærlig, så hun havner i mange problemer. → Gå direkte til Tilbud Box'en indeholder de 3 oprindelige film fra 1985, 1987 og 2000 og i alt 13 timers familieunderholdning. Derudover får du også et hæfte og 3 dokumentarfilm.


Anne fra Grønnebakken 1

Anne fra Grønnebakken 1
Lucy Maud Montgomery's har skrevet klassikeren som er blevet til Anne fra Grønnebakken.
Den handler om Anne Shirley, som er blevet flyttet fra børnehjem til børnehjem indtil hun bliver adopteret af et ældre par, som egentlig helst ville have haft en dreng til at hjælpe til på gården.


Anne Fra Avonlea: Den komplette serie

Anne Fra Avonlea: Den komplette serie
her er efterfølgeren til Anne fra Grønnebakken. Anne Shirley bliver her mere voksen og begynder at undervise i skole og finder kærligheden.
Serien er på 6 afsnit og lavet af BBC i 1975.
Boksen indeholder 3 cd'er i alt 5 timers spilletid.


Anne of Green Gables Theme

Se andre filmklassikereKommentar
Navn*
E-mail* (bliver ikke offentliggjort)

Andre artikler Alle artikler
Lån penge uden sikkerhed

Lån penge uden sikkerhed Video

Alle kan have brug for at skulle låne penge. Det er vigtigt at du kigger dig for når og tjekker alle oplysninger hos hver eneste låneinstitut. Det vigtigste tal er det der hedder årlige omkostninger også kaldet ÅOP. Dette tal fortæller dig hvad lånet koster om året. Hos nogle af udbyderne kan det være lidt svært at gennemskue, hvad der er renter og hvad der er gebyrer. Så kig efter ÅOP.

PendlerKids Sæson 1+2 DVD DR TV-serie

PendlerKids Sæson 1+2 DVD DR TV-serie Video

Mere end 7 timers underholdning med de seje børn fra PendlerKids. Det er på hele sæson 1 og hele sæson 2, fordelt på 3 DVD'er. I Pendlerkids lærer vi i løbet af de første 15 afsnit skilsmissebørnene i børnetoget der kører mellem Sjælland og Jylland at kende. TV-serien fra DR Ramasjang er en ungdomsserie med sjov, sang og alvor. Når vi følger børnene i hverdagen er der nok at se til med skole og fritidsaktiviteter. Men så snart vi følger dem i toget ser vi dem fra en anden siden, for her får de et pusterum fra dagligdagens og de voksnes trivialiteter.

Pyrus Alletiders Nisse Jul Eventyr Julemand på Pletten Show DVD

Pyrus Alletiders Nisse Jul Eventyr Julemand på Pletten Show DVD Video

I julekalenderen Pyrus Alletiders Jul møder vi for første gang nissen Pyrus der er fuld af løjer, ballade, leg, sjov, fart og musik. Pyrus har sin helt egen version af julehygge og det bliver aldrig kedeligt. I Rigsarkivets dybeste afkrog bor nissen Guttenborg, der passer nissernes arkiv - akkurat som mennesket Bertramsen gør i Rigsarkivet. Det hele er sat i system og hverdagen går sin gang i ro og mag. Pludselig bliver det jul og freden er forbi, for den nye ungnisse Pyrus har andre planer for stedet. Guttenborg har en tryllebog og med den begiver Pyrus sig ud i farlig leg der er ved at ende helt galt og menneskene glemmer hvad julen er og handler om. I alt hast må Pyrus og vennerne prøve at stadse ulykkerne, for selve julen er i fare.