26.01.2015 kl. 01:16:14

Anne fra Grønnebakken den komplette samling dvd box boks


Anne fra Grønnebakken den komplette samling dvd box boks
Så kan Anne fra Grønnebakken fåes igen. Det her er en serie der holder år efter år. Jeg har set den flere gange og nu er det mine børns tur til at se den. Men følger Anne, som er forældreløs. Hun bliver adopteret af Matthew og Marilla som er søskene. Anne er livlig og lidt for åbenmundet og ærlig, så hun havner i mange problemer. → Gå direkte til Tilbud Box'en indeholder de 3 oprindelige film fra 1985, 1987 og 2000 og i alt 13 timers familieunderholdning. Derudover får du også et hæfte og 3 dokumentarfilm.


Anne fra Grønnebakken 1

Anne fra Grønnebakken 1
Lucy Maud Montgomery's har skrevet klassikeren som er blevet til Anne fra Grønnebakken.
Den handler om Anne Shirley, som er blevet flyttet fra børnehjem til børnehjem indtil hun bliver adopteret af et ældre par, som egentlig helst ville have haft en dreng til at hjælpe til på gården.


Anne Fra Avonlea: Den komplette serie

Anne Fra Avonlea: Den komplette serie
her er efterfølgeren til Anne fra Grønnebakken. Anne Shirley bliver her mere voksen og begynder at undervise i skole og finder kærligheden.
Serien er på 6 afsnit og lavet af BBC i 1975.
Boksen indeholder 3 cd'er i alt 5 timers spilletid.


Anne of Green Gables Theme

Se andre filmklassikereKommentar
Navn*
E-mail* (bliver ikke offentliggjort)

Andre artikler Alle artikler
Stieg Larsson Millennium serien krimi roman fjerde bog nr. 4

Stieg Larsson Millennium serien krimi roman fjerde bog nr. 4 Video

Så er det officielt. Der kommer som minimum én ny bog i Millennium-serien, baseret på det manuskript som Stieg Larsson skrev på inden hans død. Den fjerde krimi i serien blev ikke færdigskrevet af Stieg Larsson, men manden bag den ekstremt populære bestseller "Jeg er Zlatan Ibrahimovic" David Lagercrantz har påtaget sig opgaven og det lover godt for opfølgeren. Rygtet vil desuden vide, at der er ikke blot er tale om én ny bog, men hele tre nye Millennium bøger.

Min søsters børn i Afrika på dvd og blu-ray

Min søsters børn i Afrika på dvd og blu-ray Video

Så er det tid til endnu et afsnit om "Min søsters børn" denne gang går turen til Afrika for at redde truede dyr. Peter Mygind er tilbage i rollen som Onkel Erik, der hænger på sin søsters børn. Selv om Onkel Erik ikke er så vild med de vilde dyr, han er lidt bange for dem, tager han alligevel til Afrika for at lave velgørenhedsarbejde. På den afrikanske farm møder de selvfølgelig Fru Flinth.

Strygestation fra Hoover og Siemens på tilbud

Strygestation fra Hoover og Siemens på tilbud Video

Billig strygestaion fra Hoover. Den har et tryk på 5 bar, hvilket høre til den høje ende. Den er på 2100W og kan afgive damp med en hastighed af 110 g/min. Den har indbygget kalkfjerner og en vandtank på 1 liter. Den har det smart Multi steam technology, som kan bruges til nemt at indstille maskinen til om der er tale om følsomt tøj, hverdagstøj eller områder, hvor det er svært at komme til.