21.10.2014 kl. 05:42:18

Anne fra Grønnebakken den komplette samling dvd box boks


Anne fra Grønnebakken den komplette samling dvd box boks
Så kan Anne fra Grønnebakken fåes igen. Det her er en serie der holder år efter år. Jeg har set den flere gange og nu er det mine børns tur til at se den. Men følger Anne, som er forældreløs. Hun bliver adopteret af Matthew og Marilla som er søskene. Anne er livlig og lidt for åbenmundet og ærlig, så hun havner i mange problemer. → Gå direkte til Tilbud Box'en indeholder de 3 oprindelige film fra 1985, 1987 og 2000 og i alt 13 timers familieunderholdning. Derudover får du også et hæfte og 3 dokumentarfilm.


Anne fra Grønnebakken 1

Anne fra Grønnebakken 1
Lucy Maud Montgomery's har skrevet klassikeren som er blevet til Anne fra Grønnebakken.
Den handler om Anne Shirley, som er blevet flyttet fra børnehjem til børnehjem indtil hun bliver adopteret af et ældre par, som egentlig helst ville have haft en dreng til at hjælpe til på gården.


Anne Fra Avonlea: Den komplette serie

Anne Fra Avonlea: Den komplette serie
her er efterfølgeren til Anne fra Grønnebakken. Anne Shirley bliver her mere voksen og begynder at undervise i skole og finder kærligheden.
Serien er på 6 afsnit og lavet af BBC i 1975.
Boksen indeholder 3 cd'er i alt 5 timers spilletid.


Anne of Green Gables Theme

Se andre filmklassikereKommentar
Navn*
E-mail* (bliver ikke offentliggjort)

Andre artikler Alle artikler
Rosa fra Rouladegade DVD fra landet DR Ramasjang

Rosa fra Rouladegade DVD fra landet DR Ramasjang Video

Rosa er en ekstremt populær personlighed i landet Ramasjang og i hendes karakter som Rosa med de hjemmelavede og personlige kager har hun virkelig vundet børn og deres families hjerter. På DVD får du det hele fra Rosa fra Rouladegade i 21 episoder, samt to herlige musikvideoer.

Turen går til London guidebog køb billigst online

Turen går til London guidebog køb billigst online Video

De karakteristiske sorte taxier. Det enorme og flotte Big Ben. Dobbeltdækker busserne, Soho og Kongefamilien... Der er så meget at opleve i London og det tager kun 30 minutter at komme over vandet fra samtlige danske lufthavne. London er fantastisk og ét besøg i Englands hovedstad er aldrig nok. Når først du er kommet igennem de største og vigtigste turistattraktioner, så er der selv livet - atmosfæren, der skal indsnuses. Det tager tid at komme igennem de kolonariske specialiteter og hold da op, jeg glemte næsten af nævne shopping... Men der er virkelig ualmindelig meget godt at sige om London og jeg vil prøve at komme omkring det vigtigste her på siden, ligesom den vil blive opdateret jævnligt.