01.11.2014 kl. 01:46:36

Anne fra Grønnebakken den komplette samling dvd box boks


Anne fra Grønnebakken den komplette samling dvd box boks
Så kan Anne fra Grønnebakken fåes igen. Det her er en serie der holder år efter år. Jeg har set den flere gange og nu er det mine børns tur til at se den. Men følger Anne, som er forældreløs. Hun bliver adopteret af Matthew og Marilla som er søskene. Anne er livlig og lidt for åbenmundet og ærlig, så hun havner i mange problemer. → Gå direkte til Tilbud Box'en indeholder de 3 oprindelige film fra 1985, 1987 og 2000 og i alt 13 timers familieunderholdning. Derudover får du også et hæfte og 3 dokumentarfilm.


Anne fra Grønnebakken 1

Anne fra Grønnebakken 1
Lucy Maud Montgomery's har skrevet klassikeren som er blevet til Anne fra Grønnebakken.
Den handler om Anne Shirley, som er blevet flyttet fra børnehjem til børnehjem indtil hun bliver adopteret af et ældre par, som egentlig helst ville have haft en dreng til at hjælpe til på gården.


Anne Fra Avonlea: Den komplette serie

Anne Fra Avonlea: Den komplette serie
her er efterfølgeren til Anne fra Grønnebakken. Anne Shirley bliver her mere voksen og begynder at undervise i skole og finder kærligheden.
Serien er på 6 afsnit og lavet af BBC i 1975.
Boksen indeholder 3 cd'er i alt 5 timers spilletid.


Anne of Green Gables Theme

Se andre filmklassikereKommentar
Navn*
E-mail* (bliver ikke offentliggjort)

Andre artikler Alle artikler
Fede jakker til teens udsalg

Fede jakker til teens udsalg Video

Super flot jakke fra Cost:bart. Mærke: Costbart Style: Nadine Jakken har et trenchcoat snit i en lys brun farve. Det er en virkelig flot jakke til foråret. Snittet giver dig virkelig en flot figur. Forret er flot rødt og kraftig kvalitet. Materiale: 100% bomuld Vaskes v. 40° Gå til tilbuddet her

Køkkenhyggen Hella fra DR Ramasjang på DVD billigt - En lækkerbisken med Hella Joof

Køkkenhyggen Hella fra DR Ramasjang på DVD billigt - En lækkerbisken med Hella Joof Video

Køkkenhyggen Hella er et madprogram på DR Ramasjang med Hella Joof som programmets vært. I hvert program får hun besøg af børn, der hjælper med at lave mad i køkkenet. Der er altid sjov, leg, sang og hygge når Hella tager børnene med i køkkenet og sammen tager de på indendørs skovtur, fisketur, laver grill bar og meget meget mere. I hvert program kommer der også besøg af Post Leif, Fisker Holm, og andre spændende personligheder. Det er super god, rolig og lærerig underholdning for hele familien.

Gordon Ramsay julemad opskrifter kendt fra TV

Gordon Ramsay julemad opskrifter kendt fra TV Video

Gordon laver den fedeste lækreste julemad. Udover at være vist på TV, er der også kommet en bog. Faktisk udkom den i 2011, men den kom så sent at der ikke var mange der nåede at købe den. Den findes ikke på dansk endnu, så du må "nøjes" med den på engelsk. Men den er nu nem nok at finde ud af alligevel, men man skal lige slå et enkel ord en gang imellem. → Køb den hos Saxo her Bogen indeholde blandet forslag til 5 forskellige julemiddagemenuer: 1. Beef Wellington menu 2. Hamburgerryg menu 3. Gås menu 4. Kalkun menu 5. Sea bass menu (hav aborrer) Det giver dig muligheden for at lave en utraditionel dansk menu, som ikke bare er flæskesteg og and. I alt har bogen mere end 75 sikre opskrifter, som alle kan finde ud af. Kogebogen er på 144 sider, men da det er en stor bog med kun et tema JUL, så er det rigeligt.