27.11.2014 kl. 05:00:43

Anne fra Grønnebakken den komplette samling dvd box boks


Anne fra Grønnebakken den komplette samling dvd box boks
Så kan Anne fra Grønnebakken fåes igen. Det her er en serie der holder år efter år. Jeg har set den flere gange og nu er det mine børns tur til at se den. Men følger Anne, som er forældreløs. Hun bliver adopteret af Matthew og Marilla som er søskene. Anne er livlig og lidt for åbenmundet og ærlig, så hun havner i mange problemer. → Gå direkte til Tilbud Box'en indeholder de 3 oprindelige film fra 1985, 1987 og 2000 og i alt 13 timers familieunderholdning. Derudover får du også et hæfte og 3 dokumentarfilm.


Anne fra Grønnebakken 1

Anne fra Grønnebakken 1
Lucy Maud Montgomery's har skrevet klassikeren som er blevet til Anne fra Grønnebakken.
Den handler om Anne Shirley, som er blevet flyttet fra børnehjem til børnehjem indtil hun bliver adopteret af et ældre par, som egentlig helst ville have haft en dreng til at hjælpe til på gården.


Anne Fra Avonlea: Den komplette serie

Anne Fra Avonlea: Den komplette serie
her er efterfølgeren til Anne fra Grønnebakken. Anne Shirley bliver her mere voksen og begynder at undervise i skole og finder kærligheden.
Serien er på 6 afsnit og lavet af BBC i 1975.
Boksen indeholder 3 cd'er i alt 5 timers spilletid.


Anne of Green Gables Theme

Se andre filmklassikereKommentar
Navn*
E-mail* (bliver ikke offentliggjort)

Andre artikler Alle artikler
Toy Story Buzz Lightyear dragt og kostume til børn til fastalavn

Toy Story Buzz Lightyear dragt og kostume til børn til fastalavn Video

Fastelavnsdragten som Buzz Lightyear har jeg ikke set nogen have, og jeg synes faktisk den er ret fed og godt lavet. Den har størrelsen 98 til 104 cm og passer på en lige space ranger på 3 til 4 år. Sættet består af en heldragt og en hætte, så den lille er klar til at fange rumskurke så snart han er klædt på.

Naturlejrpladser guide bog - Overnatning i det fri

Naturlejrpladser guide bog - Overnatning i det fri Video

Overnatning i det fri 2012 er for alle natur elskere. Den har beskrivelse af mere end 1.000 gratis overnatnings pladser i den danske natur. Med disse pladser får du muligheden for at slippe for at betale for at ligge på campingplads. Nogen vil sige at du faktisk får chance for at komme tættere på den rigtige natur, at det ikke handler om at spare penge. Men faktum er at kan du klarer dig med primitive forhold, så har vi i Danmark unikke muligheder for at finde overnatning i hele landet ude hvor den rigtig oplevelse bare venter. Det er blevet moderne at komme back to nature, og en cykeltur ud til en naturlejplads er noget børnene elsker, og det har aldrig været nemmere med denne guide.

Ølkapsel skyder - Cap Zappa øloplukker

Ølkapsel skyder - Cap Zappa øloplukker Video

Er du klar til grillfesten? Har du husket oplukkeren? Hvis du ikke kan finde den, så er her en mulighed for at få en unik en af slagsen. Når du har åbnet øllen, kan den skyde kapslen flere meter væk i en flot bue. Lav det til en konkurrence, hvor du placere en balje ude på græsplænen og så gælder det om at ramme den. Det er også en måde at sikre at dine gæster ikke smider kapslerne alle mulige og umulige steder.