30.03.2015 kl. 06:24:01

Anne fra Grønnebakken den komplette samling dvd box boks


Anne fra Grønnebakken den komplette samling dvd box boks
Så kan Anne fra Grønnebakken fåes igen. Det her er en serie der holder år efter år. Jeg har set den flere gange og nu er det mine børns tur til at se den. Men følger Anne, som er forældreløs. Hun bliver adopteret af Matthew og Marilla som er søskene. Anne er livlig og lidt for åbenmundet og ærlig, så hun havner i mange problemer. → Gå direkte til Tilbud Box'en indeholder de 3 oprindelige film fra 1985, 1987 og 2000 og i alt 13 timers familieunderholdning. Derudover får du også et hæfte og 3 dokumentarfilm.


Anne fra Grønnebakken 1

Anne fra Grønnebakken 1
Lucy Maud Montgomery's har skrevet klassikeren som er blevet til Anne fra Grønnebakken.
Den handler om Anne Shirley, som er blevet flyttet fra børnehjem til børnehjem indtil hun bliver adopteret af et ældre par, som egentlig helst ville have haft en dreng til at hjælpe til på gården.


Anne Fra Avonlea: Den komplette serie

Anne Fra Avonlea: Den komplette serie
her er efterfølgeren til Anne fra Grønnebakken. Anne Shirley bliver her mere voksen og begynder at undervise i skole og finder kærligheden.
Serien er på 6 afsnit og lavet af BBC i 1975.
Boksen indeholder 3 cd'er i alt 5 timers spilletid.


Anne of Green Gables Theme

Se andre filmklassikereKommentar
Navn*
E-mail* (bliver ikke offentliggjort)

Andre artikler Alle artikler
Smart nøgleholder model buckle up

Smart nøgleholder model buckle up Video

Med det her produkt får du faktisk flere løsninger i en pakke. Først og måske vigtigst: Du får automatisk en oplukker med i din nøglering. Sådan en kan man jo altid få brug for når man er væk fra huset. Den anden ting man får er en fast parkeringsplads til sine nøgler når man kommer hjem. Oplukkeren passer nemlig ind i den sikkerhedssele holder som man har hængt op på vægen derhjemme. Det er skide smart og man ved altid hvor ens nøgler er.

Huset På Christianshavn DVD

Huset På Christianshavn DVD Video

Danmarks Radio har produceret mange store danske TV-serie hit gennem tiden, men én af de allerstørste succeser er helt klart Huset På Christianhavn. Huset På Christianshavn er fra 1970'erne og foregår i og omkring ejendommen med flere etager på Christianshavn.

Philips saftpresser test af flere billige modeller

Philips saftpresser test af flere billige modeller Video

Den kan lave op til 2,5 liter på en gang og med sin 700 Watts motor kan den sagtens følge med. Alle dele kan gå direkte i opvaskeren og den er i det hele taget lavet så den er nem at rengøre. Alt frugtkødet samles et sted og kan tages ud og smide i skraldespanden. Hele maskinen er rund så der er ikke nogen hjørner hvor skidt kan samle sig.