24.10.2014 kl. 08:58:40

Anne fra Grønnebakken den komplette samling dvd box boks


Anne fra Grønnebakken den komplette samling dvd box boks
Så kan Anne fra Grønnebakken fåes igen. Det her er en serie der holder år efter år. Jeg har set den flere gange og nu er det mine børns tur til at se den. Men følger Anne, som er forældreløs. Hun bliver adopteret af Matthew og Marilla som er søskene. Anne er livlig og lidt for åbenmundet og ærlig, så hun havner i mange problemer. → Gå direkte til Tilbud Box'en indeholder de 3 oprindelige film fra 1985, 1987 og 2000 og i alt 13 timers familieunderholdning. Derudover får du også et hæfte og 3 dokumentarfilm.


Anne fra Grønnebakken 1

Anne fra Grønnebakken 1
Lucy Maud Montgomery's har skrevet klassikeren som er blevet til Anne fra Grønnebakken.
Den handler om Anne Shirley, som er blevet flyttet fra børnehjem til børnehjem indtil hun bliver adopteret af et ældre par, som egentlig helst ville have haft en dreng til at hjælpe til på gården.


Anne Fra Avonlea: Den komplette serie

Anne Fra Avonlea: Den komplette serie
her er efterfølgeren til Anne fra Grønnebakken. Anne Shirley bliver her mere voksen og begynder at undervise i skole og finder kærligheden.
Serien er på 6 afsnit og lavet af BBC i 1975.
Boksen indeholder 3 cd'er i alt 5 timers spilletid.


Anne of Green Gables Theme

Se andre filmklassikereKommentar
Navn*
E-mail* (bliver ikke offentliggjort)

Andre artikler Alle artikler
Lille Per seng - Kili seng fra Sebra Prissammenligning

Lille Per seng - Kili seng fra Sebra Prissammenligning Video

Den ikoniske seng fra Lille Per filmene kan du faktisk godt købe og mange gør det. Den hedder Kili seng og sælges hos nogle webbutikker. Den er flot og praktisk. Især det at den kan gøres længere som barnet vokser er praktisk, og hvis ikke unik så i hvert fald specielt.

Triops køb æg wiki

Triops køb æg wiki Video

Trios lever naturligt i næsten alle lande, dog er de meget sjælden set i Danmark. Deres foretrukne levested er Africa, men det er et hårdfør krebsdyr der kan leve i de fleste klimaer. Krebsdyrene lever i små vandhuller og mindre søer, som udtørre i perioder. Køb dem her Arten overlever ved at deres æg tåler udtørring, og når der så kommer vand i vandhullet igen, klækkes æggene og det hele starter forfra.

Habanero chili chips - meget stærke

Habanero chili chips - meget stærke Video

Flotte chips til en festlig aften med gutterne, hvor man på skift skal prøve at overgå hinanden med hvem der har de ringeste smagsløg.... Chips der smager af noget og som brænder på tungen på grund af habanero chili plantens frugter.