Naturlejrpladser guide bog - Overnatning i det fri

Overnatning i det fri 2012 er for alle natur elskere. Den har beskrivelse af mere end 1.000 gratis overnatnings pladser i den danske natur.
Med disse pladser får du muligheden for at slippe for at betale for at ligge på campingplads. Nogen vil sige at du faktisk får chance for at komme tættere på den rigtige natur, at det ikke handler om at spare penge.
Men faktum er at kan du klarer dig med primitive forhold, så har vi i Danmark unikke muligheder for at finde overnatning i hele landet ude hvor den rigtig oplevelse bare venter.

Det er blevet moderne at komme back to nature, og en cykeltur ud til en naturlejplads er noget børnene elsker, og det har aldrig været nemmere med denne guide.

Af Anders Den 13.12
Naturlejrpladser guide bog - Overnatning i det fri


Køb en bogen billigt her

Gå direkte til Tilbud


Gratis lejrplads

Med Overnatning i det fri bogen får du direkte adgang til alle pladser i Danmark om du er til hest, fods eller cykel eller til vands, der findes pladser der lige til at slå teltet op på.
Familiehygge på højt plan, der er ingen legeplads, der er ingen computer, der er ingen strøm, det er ren familiehygge. Kortspil, snit en pind lav et bål.


Vestamager med gratis overnatning




Mere info

Brug for mere info så Klik her for at komme til http://www.teltpladser.dk
Af Anders

Deltag i diskussionen

Kender du gode steder at overnatte i det fri?
Navn*
E-mail* (bliver ikke offentliggjort)
   Karakter


Naturlejrpladser guide bog - Overnatning i det fri

Sylvia Day Crossfire rækkefølge

Sylvia Day er en yderst produktiv dame, der har skrevet en masse spændende romaner. Hun er specielt kendt for denne romantiske og stærkt erotiske "Crossfire" bogserie, der i kølvandet på "Fifty Shades..

Naturlejrpladser guide bog - Overnatning i det fri

Leder du efter babypakker der er gratis

De bedste gaver til baby er gratis, måske ikke kun gaver til baby, men også til os forældre. Vi elsker nemlig også gratis gaver, desværre er der ikke mange muligheder når børnene har rundet det første..